Diensten

Verkoop

LVS Trucks biedt altijd een betere deal. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van advies over het juiste materieel. U kunt bij ons terecht voor trekkers, trucks, opleggers en aanhangers van verschillende merken. Hebben wij op dit moment niet wat u zoekt? Geef uw e-mail op voor ons truck alarm en u ontvangt bericht bij nieuw aanbod dat aan uw wensen voldoet. 
 

Inkoop

Ook als u trucks wilt verkopen biedt LVS Trucks u een betere deal. Wij komen persoonlijk bij u langs om uw materieel te bekijken. Met onze kennis van de markt weten wij waar de vraag naar trucks ligt en kunnen wij precies bepalen wat u voor uw materieel kunt krijgen. Uiteraard zorgen wij vervolgens voor snelle financiële afhandeling.
 

Taxatie

Weten wat uw wagenpark nog waard is? Met onze kennis van de markt kunnen wij u precies vertellen wat de waarde van uw materieel is. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Wij komen graag bij u langs.
 

Transport / Export

Niet in Nederland? Geen probleem. LVS Trucks transporteert ook trucks vanuit Nederland naar het buitenland. Hierbij zorgen wij er voor dat het papierwerk en de benodigde documenten worden geregeld.